CIRCULOVE Raaka-aineet - CALM

CALM Kasvo- ja Silmänympärys Seerumi

100% vegaaniset, luonnon raaka-aineet, joista orgaanisia ja villikasveja 93.5 %.

Raikas tuoksu kurkusta, vihreästä ja valkoisesta teestä.

Hidas täysfermentointi
Circulove-tuotteissa on ainutlaatuista, että jokainen vaikuttava-aine fermentoidaan, mukaan lukien öljyt. Näin tehostetaan sekä olemassaolevia että luodaan uusia vaikuttavia yhdisteitä kuten ihoa hoitavia aminohappoja, peptidejä, polyfenoleita, vitamiineja, probiootteja ja suojaa tuovia antioksidantteja. Samalla raaka-aineiden molekyylyylikoko pilkkoutuu pienemmäksi jolloin imeytyvyys ihoon paranee selvästi ja ihon mikrobiomikanta pystyy hyödyntämään optimaalisesti kaikki vaikuttavat ainesosat.

Vadelman siemenöljy (Raspberry Seed Oil) on suomalainen superfood, joka sisältää antioksidantteja kuten E-vitamiinia sekä omega 3,6,9 rasvahappoja. Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista. Pohjoisen vadelma sisältää jopa 20% enemmän E-vitamiinia kuin tavallinen vadelma. Valmistetaan mehuteollisuuden ylijäämäraaka-aineista. Alkuperä: Suomi.

Ruusunmarjaöljy (Rosehip Oil) sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, antioksidantteja ja vitamiineja (A,C, E). Aktiiviaineet hoitavat rauhoittavat, korjaavat ja kosteuttavat ihoa. Alkuperä: Englanti.

Poimulehti (Lady’s Mantle) on Suomalaisessa kansanlääkinnässä käytetty parantamaan haavoja. Sisältää tanniinia ja flavonoideja, jotka rauhoittavat ihoa. Mainio aknelle ja kutisevalle iholle. Alkuperä: Suomi.

Hamppuöljy (Hemp Oil) on suomalainen superfood, joka sisältää omega 3 & 6 rasvahappoja, harvinaista GLA;ta. Auttaa rauhoittamaan ihoa ja uudistamaan ihoa. Tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Alkuperä: Suomi.

Mustikkauute (Blueberry extract), jonka aktiiviaineet rauhoittavat ihoa (Vitamiini C, polyfenolit sekä antioksidantit), ehkäisevät vapaiden radikaalien haittoja iholla, vähentävät ihoärsytystä ja parantavat ihon väriä. Mustikka on luonnollinen prebiootti. Alkuperä: Suomi.

Puolukkauute (Lingonberry extract) on todellinen pohjoisen superfood ja vitamiinipommi, joka sisältää vitamiineja C, A (luonnollinen retinoli), E, B1, B2,B3, (luonnollinen niasiiniamidi). Puolukka sisältää myös omega 3 rasvahappoja, mineraaleja, kasvisteroleja ja polyfenoleita. Aktiiviaineet vähentävät punoitusta, ihon herkkyyttä sekä ehkäisevät ulkoisten haittatekijöiden vaikutuksia iholla. Alkuperä: Suomi.

Kaura ja tapioka sisältävät proteiinia, lipidejä, flavonoideja, jotka kosteuttavat, ravitsevat ja auttavat vähentämään punoitusta. Mainio herkälle, couperosa ja psoriasis iholle. Kaura on myös luonnollinen prebiootti. Alkuperä: Suomi.

Ruusuvesi rauhoittaa ja virkistää ihoa. Mainio ärsyyntyneelle ja punoittavalle iholle. Alkuperä: Bulgaria, orgaaninen

Jojobaöljy on luonnollisesti antibakteerinen, hoitava ja rauhoittava. Mainio herkälle iholle, psoriasiksen tai ekseemaan. Jojobaöljyn koostumus muistuttaa ihon omaa rasvakerrosta, joten iho pystyy hyödyntämään aktiiviaineet-aineet tehokkaasti. Alkuperä: Englanti, orgaaninen

Auringonkukan siemenöljy on erinomainen E-vitamiinin ja antioksidanttien lähde. Mainio punoitukseen, akneen ja ihon herkkyyteen. Kosteuttaa tehokkaasti. Alkuperä: Englanti, orgaaninen

Kurkku-uute (Cucumber) sisältää vitamiineja ja antioksidantteja. Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Raikas aromi, antaa luonnollisen tuoksun tuotteelle. Alkuperä: Suomi.

Valkoinen tee (White Tea) sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Raikas aromi, antaa luonnollisen tuoksun tuotteelle. Alkuperä: Sri Lanka.

Vihreä tee (Green Tea) sisältää runsaasti B2 ja E-vitamiineja. Vähentää ihon punoitusta ja ärsytystä. Raikas aromi, antaa luonnollisen tuoksun tuotteelle. Alkuperä: Sri Lanka.

Muut raaka-aineet:
Lähdevesi: Mineraalipitoinen lähdevesi, Multian lähde. Alkuperä: Suomi
Xanthan Gum: stabilisoija sokerista, käytetään ruokapuolella. Alkuperä: Suomi.
Ecocert hyväksytyt, luonnolliset säilöntäaineet: Orgaaninen yhdiste Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid (ei sisällä alkoholia). Alkuperä: Englanti.

en_USEN