CIRCULOVE Raaka-aineet - CLEAN

CLEAN Miselli-ja Hoitoneste

100% vegaaniset, luonnon raaka-aineet, joista orgaanisia ja villikasveja 95%.

Raikas tuoksu kurkusta, vihreästä ja valkoisesta teestä.

Hidas täysfermentointi
Circulove-tuotteissa on ainutlaatuista, että jokainen vaikuttava-aine fermentoidaan, mukaan lukien öljyt. Näin tehostetaan sekä olemassaolevia että luodaan uusia vaikuttavia yhdisteitä kuten ihoa hoitavia aminohappoja, peptidejä, polyfenoleita, vitamiineja, probiootteja ja suojaa tuovia antioksidantteja. Samalla raaka-aineiden molekyylyylikoko pilkkoutuu pienemmäksi jolloin imeytyvyys ihoon paranee selvästi ja ihon mikrobiomikanta pystyy hyödyntämään optimaalisesti kaikki vaikuttavat ainesosat.

Vadelman siemenöljy (Raspberry Seed Oil) on suomalainen superfood, joka sisältää antioksidantteja kuten E-vitamiinia sekä omega 3, 6 & 9 rasvahappoja. Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista. Pohjoisen vadelma sisältää jopa 20% enemmän E-vitamiinia kuin tavallinen pensasvadelma. Valmistetaan mehuteollisuuden ylijäämäraaka-aineista. Alkuperä: Suomi.

Kaura (Lactobacillus Fermented Oat) sisältää beetaglukaania, proteiinia, lipidejä, flavonoideja, jotka kosteuttavat, ravitsevat ja auttavat vähentämään punoitusta. Mainio herkälle, couperosa ja psoriasis iholle. Kaura on myös luonnollinen prebiootti. Alkuperä: Suomi.

Riisiuute (Oryza sativa) & Valkoinen Teeuute (Camellia sinensis) on toimiva tehokaksikko yhdessä. Himalajan luomuriisi kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Luonnon antioksidantti vihreä tee suojaa ihoa. Sisältää runsaasti B2 ja E-vitamiineja. Vähentää ihon punoitusta ja ärsytystä. Alkuperä: Suomi, Himalaja, Sri Lanka.

Aloe Vera lehtimehu (Aloe Barbadensis leaf juice) tehokosteuttaa ja rauhoittaa ihoa; sisältää runsaasti A, C, E ja B12 vitamiineja. Alkuperä: Espanja.

Minttu/Kurjenpolvi/Pomeranssi uute (Mentha Spicata Flower/Leaf/Stem Extract & Geranium Maculatum Extract & Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract) on tehokas yhdistelmä, joka kosteuttaa ja virkistää ihoa. Alkuperä: Suomi, Italia

Luonnollinen glyseroli auttaa säilyttämään ihon kosteuspitoisuuden. Alkuperä: Englanti

Kurkku-uute (Cucumber) sisältää vitamiineja ja antioksidantteja. Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Raikas aromi, antaa luonnollisen tuoksun tuotteelle. Alkuperä: Suomi.

Valkoinen tee (White Tea) sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Raikas aromi, antaa luonnollisen tuoksun tuotteelle. Alkuperä: Sri Lanka.

Vihreä tee (Green Tea) sisältää runsaasti B2 ja E-vitamiineja. Vähentää ihon punoitusta ja ärsytystä. Raikas aromi, antaa luonnollisen tuoksun tuotteelle. Alkuperä: Sri Lanka.

Muut raaka-aineet:
Lähdevesi: Mineraalipitoinen lähdevesi, Multian lähde, ei fermentoitu. Alkuperä: Suomi
Xanthan Gum: stabilisoija sokerista, käytetään ruokapuolella. Alkuperä: Suomi.
Ecocert hyväksytyt, luonnolliset säilöntäaineet: Orgaaninen yhdiste Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid (ei sisällä alkoholia). Heptyl Glucoside sokerista ja risiiniöljystä luonnollinen tensidi. Alkuperä: Englanti.

en_USEN