CIRCULOVE Raaka-aineet- DAY

DAY Päivävoide

100% vegaaniset, luonnon raaka-aineet, joista orgaanisia ja villikasveja 76,5%.

Raikas tuoksu kurkusta, vihreästä ja valkoisesta teestä.

Hidas täysfermentointi
Circulove-tuotteissa on ainutlaatuista, että jokainen vaikuttava-aine fermentoidaan, mukaan lukien öljyt. Näin tehostetaan sekä olemassaolevia että luodaan uusia vaikuttavia yhdisteitä kuten ihoa hoitavia aminohappoja, peptidejä, polyfenoleita, vitamiineja, probiootteja ja suojaa tuovia antioksidantteja. Samalla raaka-aineiden molekyylyylikoko pilkkoutuu pienemmäksi jolloin imeytyvyys ihoon paranee selvästi ja ihon mikrobiomikanta pystyy hyödyntämään optimaalisesti kaikki vaikuttavat ainesosat.

Vadelman siemenöljy (Raspberry Seed Oil) – suomalainen superfood – sisältää antioksidantteja kuten E-vitamiinia sekä omega 3,6,9 rasvahappoja. Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista. Pohjoisen vadelma sisältää jopa 20% enemmän E-vitamiinia kuin tavallinen vadelma. Valmistetaan mehuteollisuuden ylijäämäraaka-aineista. Alkuperä: Suomi.

Auringonkukan siemenöljy (Sunflower Seed Oil) on erinomainen E-vitamiinin ja antioksidanttien lähde. Mainio punoitukseen ja ihon herkkyyteen. Kosteuttaa tehokkaasti ja rauhoittaa ihoa. Alkuperä: Englanti.

Sinkkioksidi (Zinc oxide, non-nano)) on luonnollinen ja turvallinen UV-suoja. Suojaa UVA/UVB/HEV – säteilyltä sekä ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. HEV säteily on sinistä säteilyä päätelaitteista. Alkuperä: Suomi.

Kaura (Lactobacillus Fermented Oat) sisältää beetaglukaania, proteiinia, lipidejä, flavonoideja, jotka kosteuttavat, ravitsevat ja auttavat vähentämään punoitusta. Mainio herkälle, couperosa ja psoriasis iholle. Kaura on myös luonnollinen prebiootti. Alkuperä: Suomi.

Puna-apila (Red clover) – kansanlääkinnässä puna-apilaa on käytetty psoriasiksen ja ihottuman hoitoon. Tehokas antioksidantti, joka sisältää isoflavonoideja. Kosteuttaa ja aktivoi ihon luonnollista kollageenituotantoa. Alkuperä: Suomi.

Karitevoi (shea butter) sisältää runsaasti vitamiineja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja. Mainio kosteuttaja. Raaka-aine tuotetaan naisten osuuskunnassa, reilun kaupan periaatteiden mukaisesti. Alkuperä: Ghana.

Squalane Oliivista (Olive Squalane) on kevyt ja tehokas ihon kosteuttaja. Tasapainottaa ihon rasvapitoisuutta. Alkuperä: Italia.

Luonnollinen glyseroli auttaa säilyttämään ihon kosteuspitoisuuden. Alkuperä: Englanti

Ruusuvesi rauhoittaa ja virkistää ihoa. Mainio ärsyyntyneelle ja punoittavalle iholle. Alkuperä: Bulgaria, orgaaninen.

Kurkku-uute (Cucumber) sisältää vitamiineja ja antioksidantteja. Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Raikas aroma, antaa luonnollisen tuoksun tuotteelle. Alkuperä: Suomi.

Valkoinen tee (White Tea) sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Raikas aroma, antaa luonnollisen tuoksun tuotteelle. Alkuperä: Sri Lanka.

Vihreä tee (Green Tea) sisältää runsaasti B2 ja E-vitamiineja. Vähentää ihon punoitusta ja ärsytystä. Raikas aroma, antaa luonnollisen tuoksun tuotteelle. Alkuperä: Sri Lanka.

Muut raaka-aineet:
Lähdevesi: Mineraalipitoinen lähdevesi, Multian lähde. Alkuperä: Suomi
Xanthan Gum: stabilisoija sokerista, käytetään ruokapuolella. Alkuperä: Suomi.
Ecocert hyväksytyt, luonnolliset säilöntäaineet: Orgaaninen yhdiste Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid (ei sisällä alkoholia). Alkuperä: Englanti.

en_USEN