Kevätauringon lämmittäessä on kokonaisvaltainen ihonhoidon päivitys paikallaan!

Talvi ja alkava kevät ovat rankkaa aikaa iholle. Vaihtelevat lämpötilat, tuuli ja aurinko koettelevat ihon kuntoa. Kasvojen iho on altis säärasituksille, joten sen puhdistukseen, kosteutukseen ja suojaamiseen kannattaa kiinnittää kevään tullen erityistä huomiota.

Keväällä voi luopua raskaasta päivävoiteesta, sillä iho ei kuivu yhtä helposti kuin talvella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kosteuttavat ja hoitavat tuotteet kannattaisi unohtaa.

Nyt on hyvä hetki muistaa ottaa aurinkosuoja käyttöön!

Keväällä on tärkeää suojata iho ensimmäisiltä auringonsäteiltä. Auringon D-vitamiini piristää kehoa ja mieltä, mutta auringon UV-säteily on myös ihon vihollinen.

Keväällä kannattaa varmistaa, että päivävoide sisältävät aurinkosuojan. Lähtötasoinen suositeltava aurinkosuojakerroin on 20.

Aurinkosuojakertoimen suojaavuus UVB-säteiltä:

– SPF 20 blokkaa 95 % säteistä
– SPF 30 blokkaa 97 % säteistä
– SPF 50 blokkaa 98 % säteistä

Muistathan että UVA-säteily vanhentaa ihoa ja UVB polttaa. Siksi on tärkeää, että aurinkosuojavoide sisältää sekä UVA että UVB-filtterin. Valitse erillinen tuote vahvemmalla suojakertoimella sen mukaan mitä voimakkaammassa auringonpaisteessa olet ja muista lisätä aurinkosuojaa aika ajoin jos vietät aikaa auringossa pidempään.

Turvallisempi fysikaalinen aurinkosuoja

Fysikaalisia aurinkosuojia pidetään yleisesti turvallisempina kuin kemiallisia sekä elimistön että ympäristön kannalta. Ne ovat hyvin siedettyjä, ne eivät allergisoi eivätkä ne sisällä hormonitoimintaa häiritseviä kemikaaleja, joten ne sopivat hyvin myös herkkäihoisille. Säteilyturvakeskus suosittelee, että yli kaksivuotiaille lapsille käytettäisiin nimenomaan fysikaalisia aurinkovoiteita kemiallisten sijaan.

Luonnonkosmetiikan fysikaaliset aurinkovoiteet eivät myöskään sisällä nanomuotoisia mineraalipartikkeleita, sillä niiden käyttö on kielletty sertifioidussa luonnonkosmetiikassa. Sertifioidun luonnonkosmetiikan fysikaaliset aurinkovoiteet ovat myös biohajoavia eivätkä ne sisällä mikromuoveja. Huomaa, että kaikki fysikaaliset aurinkosuojat eivät ole automaattisesti sertifioituja, joten varmista, että käyttämästäsi tuotteesta löytyy sertifikaatti.

Kosteutta ja suojaa iholle

Tutustu Circulove DAY fermentoituun päivävoiteeseen, joka sisältää aurinkosuojan 20. Turvallinen fysikaalinen aurinkosuoja auttaa suojaamaan sekä UVA/UVB-säteiltä, että HEV säteiltä (sininen valo mm näytöt). Lisäpotkua talvi-ihon elpymiselle antaa Circulove CALM fermentoitu seerumi, voit lisätä sitä päivävoiteen alle päivittäin.

Koko Circulove tuotesarja on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (FI-Natura).

Puhdista, kuori ja helli naamioilla

Keväisin ilma on täynnä pölyä, kun kadut kuivuvat ja luonto alkaa heräillä. Pöly tukkii ihohuokoset, minkä vuoksi kasvojen perusteellinen puhdistus on entistä tärkeämpää.

Huolellisesti puhdistettu iho taistelee tehokkaimmin epäpuhtauksien aiheuttamaa ärsytystä, näppylöitä ja ennenaikaista vanhenemista vastaan. Muista käyttää laadukasta puhdistustuotetta. Fermentoitu Circulove CLEAN miselli- ja hoitoneste yhdessä auttaa palauttamaan ihon luonnollisen tasapainon jo puhdistuksen aikana.

Puhdistuksen lisäksi myös kuorinta ja erilaiset naamiot sopivat erinomaisesti keväiseen ihonhoitoon, sillä ne virkistävät, kosteuttavat ihoa. Kuorinnan ja naamion voi tehdä noin kerran viikossa, mutta herkän ja aran ihon kanssa kannattaa suosia harvempaa kuorimistahtia. Harvoin käytettyjä erikoistuotteita ei aina tarvitse ostaa, vaan voit myös tehdä ne itse helposti.

Helpon kuorinnan saa lisäämällä Circulove SMOOTH kasvoöljyyn pienen määrän hienorakeista mineraalisuolaa. Hoitavan ja kosteuttavan naamion saat helposti sekoittamalla Circulove CALM seerumia ja SMOOTH kasvoöljyä keskenään. Levitä naamio yöksi kasvoille. Nukkuessamme iho uusiutuu ja vastaanottaa ravintoaineita tehokkaimmin. Näin levännyt iho näyttää aamulla kuulaalta ja kauniin ravitulta.

en_USEN

Where are you based in?