CIRCULOVE Raaka-aineet - SMOOTH

SMOOTH Kasvoöljy

100% vegaaniset, luonnon raaka-aineet, joista orgaanisia ja villikasveja 69,5%. 100% vedetön.

Raikas tuoksu kurkusta, vihreästä ja valkoisesta teestä.

Hidas täysfermentointi
Circulove-tuotteissa on ainutlaatuista, että jokainen vaikuttava-aine fermentoidaan, mukaan lukien öljyt. Näin tehostetaan sekä olemassaolevia että luodaan uusia vaikuttavia yhdisteitä kuten ihoa hoitavia aminohappoja, peptidejä, polyfenoleita, vitamiineja, probiootteja ja suojaa tuovia antioksidantteja. Samalla raaka-aineiden molekyylyylikoko pilkkoutuu pienemmäksi jolloin imeytyvyys ihoon paranee selvästi ja ihon mikrobiomikanta pystyy hyödyntämään optimaalisesti kaikki vaikuttavat ainesosat.

Vadelman siemenöljy (raspberry seed oil) on suomalainen superfood, joka sisältää antioksidantteja kuten E-vitamiinia sekä omega 3,6,9.
Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista. Pohjoisen vadelma sisältää jopa 20% enemmän E-vitamiinia kuin tavallinen vadelma. Valmistetaan mehuteollisuuden ylijäämäraaka-aineista. Alkuperä: Suomi.

Mustaherukan siemenöljy (Blackcurrant Seed Oil) on suomalainen superfood, joka sisältää A- ja E-vitamiineja ja omega 3,6,9 rasvahappoja, jotka ravitsevat ihoa ja auttavat sitä uudistumaan. Mustaherukka on yksi rikkaimmista gammalinoleenihapon (GLA) lähteistä. Ravinnerikas luonnonöljy auttaa parantamaan ihon elastisuutta ja hidastaa ennenaikaista ihon vanhenemista. Mainio ohuelle iholle. Valmistetaan mehuteollisuuden ylijäämäraaka-aineista. Alkuperä: Suomi.

Mansikan siemenöljy (Strawberry Seed Oil) on ikivanha hyvinvoinnin ja kauneuden lähde. Siemenöljy on rikas omega 3,6 rasvahappojen lähde, minkä lisäksi se sisältää kirkastavaa ellagiinihappoa. Rauhoittaa, ravitsee ja kosteuttaa erittäin kuivaa tai herkkää ihoa. Valmistetaan mehuteollisuuden ylijäämäraaka-aineista. Alkuperä: Suomi.

Viinirypäleen siemenöljy (Grapeseed Oil) sisältää runsaasti beta-karoteenia (A) ja D-,C- ja E-vitamiineja sekä välttämättömiä rasvahappoja ja polyfenoleja. Ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä ja auringon haittavaikutuksia. Alkuperä: Italia.

Ruusunmarjaöljy (Rosehip Oil) sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, antioksidantteja ja vitamiineja (A,C,E). Aktiiviaineet hoitavat rauhoittavat, korjaavat ja kosteuttavat ihoa. Alkuperä: Englanti.

Camelinaöljy (Camelina Oil) sisältää runsaasti E-Vitamiinia (tocopherol), alfalinoleenihappoa sekä Omega 3 rasvahappoa. Ehkäisee vapaiden radikaalien haittavaikutuksia iholla. Alkuperä: Suomi.

Auringonkukan siemenöljy (Sunflower Seed Oil) on erinomainen E-vitamiinin ja antioksidanttien lähde. Mainio punoitukseen, akneen ja ihon herkkyyteen. Kosteuttaa tehokkaasti ja rauhoittaa ihoa. Alkuperä: Englanti.

Pajunkuoriuute (Lactobacillus Ferment Willow Bark Extract, Salix Alba) kirkastaa ja ehkäisee juonteita. Sisältää luonnon salisyylihappoa, flavonoideja ja tanniineja. Alkuperä: Suomi.

Squalane Oliivista (Olive Squalane) on kevyt ja tehokas ihon kosteuttaja. Tasapainottaa ihon rasvapitoisuutta. Alkuperä: Italia.

Kurkku-uute (Cucumber) sisältää vitamiineja ja antioksidantteja. Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Raikas aroma, antaa luonnollisen tuoksun tuotteelle. Alkuperä: Suomi.

Valkoinen tee (White Tea) sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Raikas aroma, antaa luonnollisen tuoksun tuotteelle. Alkuperä: Sri Lanka.

Vihreä tee (Green Tea) sisältää runsaasti B2 ja E-vitamiineja. Vähentää ihon punoitusta ja ärsytystä. Raikas aroma, antaa luonnollisen tuoksun tuotteelle. Alkuperä: Sri Lanka.

en_USEN